PORTFOLIO

Wie ben ik?

Hallo ik ben Roel Kamp, 27 jaar en woon in Breda. Ik volg de opleiding Communicatie multimedia design op Avans Hogeschool in Breda en volg het verdiepingssemester Mediavormgeving, daarnaast heb ik mijn vorige studie op het Radius College Multimedia vormgever audiovisueel/animator behaald.

 

Competenties:

Ik ben leergierig en heb me sterk ontwikkeld in de meest relevante software voor mediadesign en wil mijzelf daarin blijven ontwikkelen, onder andere het Adobe pakket zoals After Effects, Première, illustrator en Photoshop die ik het meest gebruik uit het pakket. Daarnaast ben ik ook bezig in Cinema4d waar ik mezelf helemaal in heb verdiept, dat is een 3d programma voor animaties. Laatste 3 jaren ben ik bezig met Logic pro, dat is software waar ik muziek mee maak als hobby maar hiermee ook sound effects maak voor video's/animaties. Ik ben nu een half jaar bezig met het programma Unity, dat is een game-engine programma waarmee je games kunt maken, dit is goed te combineren met het programma Cinema4d wat ik gebruik voor animaties.

 

Ik functioneer goed in een team, denk heel erg out of the box, maar kan ook zelfstandig opdrachten uitwerken. Ik neem regelmatig het initiatief in het team met name waar ik zie dat op het gebied van software mediadesign kansen liggen om opdrachten verder te verbeteren.

 

Hobby’s:

Chillen met vrienden, in Unity nieuwe dingen uitproberen, gamen, beats maken in Logic, animeren in 2D en 3D.